til 2 person
den består af
ca. 90 g rabarber
2 spsk. sukker
1 husblas
lidt vand
ostcrem
100 g flødeost neutra
50 g creme fraise
1 spsk sukker
½ tsk. vanille
Rense rabarber og skær dem i ca. 1-2 cm styk.
Ligge rabarber styk i en gryde med sukker og lidt vand lade det koge til det er splatte ud.
ligge husblas i vand (vis man ikke ønsker en fast rabarber undlade det)
Tag gryde af varm.
Smag på om der er som du synes det skal være evt. mere sukker eller om du synes det skal vanille.
Efter tilsmag komme husblas i, der varm rabarber splatte og rør ud.
der efter skal det bare i glas. jeg har stillede glas på skrå for af hældning i rabarber.
har efter skal rabarber i køleskabet og blive fast.
ostcrem
har rør alt ingrediens samme og smag til
har efter komme de i glas og komme igen på køle
Ingen kommentarer:
Send en kommentar